ALİ ÖZKAYA AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ

Berat Gecesi Mesajı

27 Mart 2021

Mübarek 3 ayların içerisinde idrak ettiğimiz, manevi duygularımızın artmasına vesile bir önemli geceye daha ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz. Kurtuluş ve af anlamına gelen, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi berat gecesi geçmişimizi muhasebe ve geleceğimizi planlamaya bir vesiledir.

Bu mübarek gece, Biz Müslümanlar için, sonsuz af ve merhamet sahibi Rabbimize sığınıp, günahlarımızdan arınma, ilahi rahmet ve bereketlere erişme fırsatını elde edeceğimiz önemli bir gecedir. Bu nedenle bizlerde bu gece vesilesiyle hata ve kusurları affetmeli ve küskünlüklerimizi sona erdirmeli, kırılan kalpleri onarmalı, kin ve nefret duygularımızdan kurtulmalıyız.

Berat kandilini bir fırsat olarak görmeli, Yüce Rabbimizin sonsuz rahmetine mazhar olmak gayesi ile bu geceyi ibadet ve taatlerde bulunarak geçirmeliyiz. Bugün “‘Dua edin, icabet edeyim.” Diyen yüce rabbimize islam alemi ve mazlumlar için de bol bol dua ederek, yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını istemeliyiz.

Bu duygular ile Yüce Rabbimize yakınlaşma gecesi olan berat kandilimizin, beratımıza vesile olmasını niyaz ediyor, İslam Aleminin ve aziz hemşerilerimizin berat kandilini tebrik ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul, ibadetlerimizi makbul, gecemizi mübarek eylesin.

Son Haberler

Türkiye Cumhuriyeti 100. Yaşında

29 Ekim 2023

“3 İlçemiz ile 1 Beldemize Doğalgaz Hayırlı Olsun”

26 Eylül 2023

Özkaya,  TMO Tüm Hububat Ürünlerini Alacak.

03 Temmuz 2023

Özkaya, Doğalgaz Tüm Beldelere Gidecek

15 Haziran 2023

Teşekkürler Türkiye

30 Mayıs 2023

Birlikte Nice Bayramlara

30 Mayıs 2023